Tannus en Girocleta bundelen hun krachten: Girona's openbare fiets, lekvrij
Nieuws, Fiets huren, Verhalen, Tannus Tyres

   Delen


   Tannus en Girocleta bundelen hun krachten: Girona's openbare fiets, lekvrij


   Het antilek bandenmerk Tannus slaat de handen in elkaar met Girocleta, het openbare fietsverhuursysteem van Girona, om tegenslagen een halt toe te roepen.

    

   Fietsverhuursystemen zijn al jaren gemeengoed in middelgrote en grote steden. Een fenomeen dat heeft bijgedragen aan het populair maken van stadsfietsen. En toch betekent rijden op één van deze fietsen ook omgaan met de klassieke vijanden van elke fietser: lekke banden.
   Één van de belangrijkste klachten van de gebruikers van het systeem.

   Om dit te voorkomen, is Girocleta op haar tiende verjaardag een samenwerking aangegaan met Tannus welke als wereldmarktleider voor massieve fietsbanden de oplossing kan bieden die niet alleen het probleem opgelost, maar ook nog eens geld oplevert door dat er minder zorg nodig is en de organisatie meer rust en overzicht krijgt. De Tannus banden zijn 100% lekvrij, glas, spijker en allerlei scherpe voorwerpen hebben geen invloed meer.
   Klassieke vijand nr. 2 

   Naast lekke banden is de tweede klacht van gebruikers de staat van de banden: als ze leeglopen, zijn niet alle fietsen op dit moment 100% rijklaar, wat de kans op het gebruik van de service aanzienlijk verkleint. Omdat de Tannus geen druk verliest, staat de fiets altijd paraat. De combinatie van de twee voorgaande punten vertaalt zich in een aanzienlijke verbetering van de veiligheid van de fietser, het vermijden van ongevallen als gevolg van een lekke band, een gesprongen binnenband of lekke banden.

   Strijd tegen vandalisme

   Dankzij de stevigheid en de samenstelling worden met de Tannus ook daden van vandalisme vermeden, omdat ze niet kunnen worden doorboord of leeggelopen.

   Bovendien ontmoedigt kleurrijk zijn diefstal, omdat de fietsen beter herkenbaar zijn. Die opvallende kleuren zijn in feite een huismerk.
   Odoo • Tekst en afbeelding

   Milieu vriendelijk

   Er moet ook worden opgemerkt dat de Tannus milieuvriendelijke banden zijn: hierdoor wordt afval van traditionele banden voorkomen.

   Het productieproces is efficiënter, de materialen zijn minder schadelijk en bovendien 100% recyclebaar.

   Delen