Bicing Barcelona  &Tannus trekken samen op
Nieuws, Fiets huren, Verhalen, Tannus Tyres

Bicing Barcelona voorkomt lekke banden van zijn stadsfietsen door gebruik van massieve fietsbanden

Bicing, het deelfietssysteem van Barcelona, ​​heeft Tannus-banden gemonteerd en voorkomt hiermee meer dan 35.000 lekke banden per jaar. Tannus werk dan ook graag mee met toewijding voor de bescherming van onze planeet. Ons bedrijf streeft dan ook door innovatie de marktketen te helpen veranderen.

We zijn toe aan het veranderen van onze transport en reis gewoonten zodat het duurzamer wordt en we de ruimtelijker ordening beter kunnen reguleren.

Innovatieve en creatieve oplossingen zullen in de markt geaccepteerd moeten worden door samen te werken met zowel bedrijven als burgers.

De ware verandering zit in het aannemen van nieuwe gewoonten. De ontwikkeling en lancering van nieuwe mobiliteitstechnologieën levert een grote ontlasting voor de steden op het gebied van ruimtelijke ordening en milieu oogpunt.

Als er iets is waar we als team trots op zijn, dan is het wel dat we erin zijn geslaagd om zeer duurzame producten te ontwikkelen. Steeds meer steden sluiten zich aan bij de beweging voor het delen van fietsen. Enkele voorbeelden zijn Barcelona of Girona die besloten hebben hun ecologische voetafdruk te verkleinen met Tannus.

Fietsen in Barcelona met Tannus en Pedalem


Door de implementatie van lek bestendige Tannus banden in dit soort projecten hebben wij een positieve invloed op ons dagelijks leven van velen. Dit is niet iets wat wij zeggen, maar dat vertellen de cijfers van Bicing Barcelona (Pedalem) na het gebruik van ons product in praktijk:

    • Gemiddeld 2500 en 3000 lekke banden per maand die gerepareerd moesten worden. Dat is per jaar een gemiddelde van 30.000 tot en met 36.000.

    • 2.000 binnenbanden die maandelijks vervangen moesten worden, met veel afval als gevolg. Is jaarlijks 24.000 banden minder aan afval.

    • De veroudering van een traditionele band is hoger dan die van een Tannus-band. Alleen al het verlengen van de levensduur van de band draagt ​​bij aan het minimaliseren van de hoeveelheid geproduceerd afval en verlaagt het productieniveau

Weet u hoe lang het duurt om een ​​van onze massieve banden in de Pedalem-werkplaats te monteren?

Vijftien secondenEen van de garanties die Bicing Barcelona nu heeft met de Tannus Tires op de wielen, is dat ze zorgen voor de vermindering van jaarlijks afval en druk op de organisatie door verlaging van service vragen.

Odoo • Tekst en afbeelding
Foto servicepunt  in Barcelona voor duurzame mobiliteit
Op hun beurt dragen ze aan het einde van hun levensduur bij aan de circulaire-economie, aangezien ze 100% recyclebaar zijn! De minimaal gegarandeerde afstand reikt tot 6000 km.

Minder lekke banden = Minder service aanvragen


De operators in openbare fiets-operatiecentra zoals in Barcelona hebben het nu een stuk rustiger. Ze maken zich nu geen zorgen meer over lekke banden als er fietsen binnenkomen die gerepareerd moeten worden, maar besteden hun tijd aan het uitvoeren van preventief onderhoud, zodat de gebruiker een optimale fiets kan gebruiken, Bicing Barcelona gaat gebruiken het product in perfecte staat heeft. Remmen afgesteld, ketting gesmeerd, bouten klaar etc.

Andere bemoedigende gegevens die ons motiveren om te blijven innoveren. Tijdens het productieproces van Tannus banden wordt 30 keer meer energie bespaard dan bij de fabricage van traditionele banden. Het wegwerken van lekke banden door Tannus oplossing maakt het mogelijk de onderhoudskosten van een e-bike te verlagen, de service aan de gebruiker substantieel te verbeteren en natuurlijk zorgen we ervoor dat de fiets op korte, middellange en lange termijn een duurzaam mobiliteitsalternatief is!

De energie die een mens opwekt is goedkoper is duurzaam en stimuleert de gezondheid.
 
 
Do fat bikes need tire inserts?
New armour could help those big tires rolling puncture free